Leitz 180° Active Style – Ringbind – Rygbredde: 82 Mm – For A4 – Kapacitet: 500 Ark – Sort Satin

176 kr.

Organiser dine dokumenter med stil og elegance med Leitz 180° Active Style ringbind. Med en imponerende kapacitet på 500 ark og smart 180 graders åbning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900693882270 Kategori:

Med Leitz 180° Active Style ringbindet får du ikke bare en almindelig opbevaringsløsning til dine dokumenter – du får et smukt og funktionelt stykke tilbehør, der vil organisere din hverdag på en stilfuld måde. Det elegante design i sort satin udstråler professionalisme og klasse, og vil sikre, at dine dokumenter præsenteres på bedste vis.

Ringbindets unikke 180° åbningsmekanisme gør det utroligt nemt at tilføje eller fjerne dokumenter. Du behøver ikke længere kæmpe med at holde siderne flade, når du skriver eller kopierer noget – ringbindet holder sig selv åbent og giver dig ubesværet adgang til dine papirer.

Med en rygbredde på 82 mm har Leitz 180° Active Style ringbindet plads til op til 500 A4-ark, hvilket gør det til den ideelle opbevaringsløsning til hjemmet, kontoret eller skolen. Du kan nemt organisere dine dokumenter, præsentationer eller projekter i ringbindet og være sikker på, at de er sikret og let tilgængelige, når du har brug for dem.

Det robuste materiale og den høje kvalitet af Leitz 180° Active Style ringbindet sikrer, at det er holdbart og vil holde dine dokumenter sikre i lang tid fremover. Den stilfulde sort satin finish giver ringbindet et sofistikeret udseende, der passer perfekt til enhver professionel miljø.

Investér i Leitz 180° Active Style ringbindet i dag og gør din hverdag mere organiseret og produktiv. Med dette ringbind bliver det en leg at bevare styr på dine dokumenter og præsentere dem med stil og elegance. Lad Leitz 180° Active Style ringbindet gøre en forskel i din hverdag og løft din opbevaringsløsning til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Leitz 180° Active Style – Ringbind – Rygbredde: 82 Mm – For A4 – Kapacitet: 500 Ark – Sort Satin”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.