,

Esselte Ringbind Vivida, Fremstillet Af Pp, 2-Ring, Blå Ringdiameter: 16 Mm, Kapacitet: Op Til 100 Ark – 1 Stk (624031)

195 kr.

Unikt design, holdbart materiale og rummelig kapacitet. Esselte Ringbind Vivida er det perfekte valg til at holde styr på dine dokumenter.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900864672591 Kategorier: ,

Du står over for en ny arbejdsuge, fyldt med muligheder og udfordringer. Hvordan vil du organisere dine dokumenter og holde styr på dine vigtige papirer? Med Esselte Ringbind Vivida i smuk blå farve kan du bringe orden og stil til din arbejdsplads.

Dette ringbind er ikke bare en almindelig mappe, det er et udtryk for din professionelle tilgang og dedikation til at holde styr på dine opgaver. Lavet af holdbart PP-materiale er dette ringbind både let at rengøre og modstandsdygtigt over for ridser, så dine dokumenter forbliver i perfekt stand.

Med en ringdiameter på 16 mm kan dette ringbind rumme op til 100 ark, hvilket gør det ideelt til opbevaring af alt lige fra rapporter og præsentationer til vigtige kontrakter og referencer. Du behøver ikke bekymre dig om at miste vigtige ark, da de bliver sikkert holdt på plads af de to robuste ringe.

Den smukke blå farve på dette ringbind vil lyse op på dit skrivebord og bringe en følelse af ro og organisation til din arbejdsplads. Du vil med glæde tage dette ringbind frem, hver gang du skal finde vigtige dokumenter, og med et hurtigt blik kan du se, hvor alt er placeret.

Esselte Ringbind Vivida er ikke bare en praktisk opbevaringsløsning, det er også en måde at udtrykke din personlige stil og professionalisme. Gør dig klar til at imponere dine kollegaer og kunder med dette elegante ringbind, der viser, at du går op i detaljerne og værdsætter orden og struktur i din hverdag.

Så hvorfor nøjes med et almindeligt ringbind, når du kan opgradere til Esselte Ringbind Vivida og gøre en positiv forskel i din arbejdsdag? Tag kontrollen over dine dokumenter, og lad dette ringbind være din trofaste følgesvend i din jagt på succes og organisation. Bestil dit eget Esselte Ringbind Vivida i dag og lad den blå farve bringe balance og harmoni til din arbejdsplads.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Esselte Ringbind Vivida, Fremstillet Af Pp, 2-Ring, Blå Ringdiameter: 16 Mm, Kapacitet: Op Til 100 Ark – 1 Stk (624031)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.